Over mij

Wat leuk dat je op mijn website terecht bent gekomen! Ik ben Sharon, 30 jaar oud en mama van drie kinderen: Jax van 4 en de tweeling Indie en Novée van 2 jaar. 

Met de geboorte van Jax is ook mijn liefde voor fotografie geboren. Elke beweging van mijn eerste kindje vastleggen, van de eerste glimlach tot (binnenkort) de eerste schooldag. Lange tijd hield ik dit voor mijzelf en mijn familie tot ik inzag dat ik mijn talent ook wil delen met anderen! En toen werd Sharonsenna geboren, mijn eigen onderneming. Onder het kopje portfolio vindt je meer van mijn werk!

Als moeder van drie weet ik natuurlijk als geen ander hoe snel de tijd voorbij vliegt. En juist daarom is het zo belangrijk om eens in de zoveel tijd jullie gezin vast te leggen! Want zeg nou zelf, hoe vaak sta jij als moeder zijnde op de foto met het gezin? Ik krijg vaak te horen dat er genoeg foto’s zijn van papa met kinder(s) maar mama mist. En daarom ben ik er! Om jullie állemaal vast te leggen, op een ongedwongen en speelse manier.

Naast fotograaf ben ik 5 dagen in de week Virtual Assistent voor meerdere webshops en natuurlijk bovenal: moeder. Dat laatste zorgt er ook voor dat ik weet hoe het kan zijn met kinderen. Dus laat het los en geniet!

 

Wil je meer van mij weten of heb je nog vragen? Je kunt me altijd mailen of een vraag stellen via social media.

Close

Enthousiast geworden en wil je een shoot boeken? Neem contact met me op via Instagram of stuur me een mailtje en vraag naar de mogelijkheden. Let’s get in touch!

Instagram

@bysharonsenna.nl

Volg mij

info@sharonsenna.nl