Fashion

De hippe doos; jungle editie review

Afgelopen week mochten wij een super leuk pakket van de hippe doos ontvangen! Dit keer ging het om een jungle box; een doos gevuld met allerlei items gelinkt aan jungle. Omdat Jax gek is op dieren en voornamelijk tijgers, en ik gek ben op panterprint wat dit een toffe doos voor ons.

De hippe doos is een doos gevuld met allerlei goodies voor jou en je kleintje. Deze doos wordt samengesteld in samenwerking met verschillende webshops waardoor het een goedgevulde doos is. Anders dan andere boxen vindt je hier geen kortingsbonnen of proefpakketjes maar echt bruikbare items zoals kleding, posters en bijvoorbeeld muurstickers. Elk item wordt ingepakt waardoor het een feestje is om uit te pakken. Van de nog ingepakte items hebben we geen foto, Jax was veel te enthousiast met scheuren ;).

Voor ieder kind een poster en voor mama een leuke leopard tas!

Bij het bestellen van de hippe doos kan je aangeven voor hoeveel kinderen je de doos wilt bestellen en welke maat zij dragen. Zo heb ik voor ieder kindje een broekje gekregen en zaten er voor ieder kind een muts of haarband in. Nu zijn mijn kinderen nog te klein om zich te realiseren wanneer maar 1 iemand iets krijgt, maar bij oudere kinderen is dit toch wel fijn!

Inmiddels is deze geweldige jungle box al uitverkocht maar biedt de hippe doos alweer een nieuwe versie aan; de droombox. Ook zijn er nog de Mama & baby box, de baby box en een speciale box voor zowel jongens als meisjes. Neem vooral eens een kijkje op hun website en hun instagrampagina!

Deze geweldige broekjes waren onderdeel van de Junglebox!


Ook deze pet was onderdeel van de junglebox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *