Baby,  Mama

Een nieuwe start

Daar ben ik weer, ruim 8 maanden na mijn laatste blog begint het toch weer te kriebelen. Ik mis het delen van mijn verhaal, mijn ervaringen maar bovenal mis ik de interactie met mijn lezers. 

Een nieuwe start

En dus heb ik besloten om het bloggen weer op te pakken. Op welke manier ik dit ga doen ben ik nog niet helemaal zeker van. Wel weet ik dat ik naast alle privé blogs, ook meer algemeen wil gaan schrijven. Ervaringen, tips en tricks, feitjes en weetjes, ik wil van alles iets laten terug komen op mijn blog. Daarnaast wil ik een steun zijn voor alle andere single mommy’s door mijn verhaal te delen. Mijn ervaringen, wat wel en wat vooral niet te doen en hoe dit alles effect heeft op Jax.

Jax

Dat brengt me natuurlijk bij het hoofdonderwerp van mijn blog: mijn lieve, prachtige zoon Jax. Jax is niet meer het kleine ventje van mijn laatste blogs, degene die mij op Instagram volgen weten dit natuurlijk wel! Jax is inmiddels alweer 17 maanden en een echte spring in het veld. Een ontdekkingsreiziger, een temperamentvolle dreumes met een hart van goud. Voor Jax ben ik nog steeds op zoek naar het juiste voedingspatroon, hét middeltje tegen zijn eczeem en de beste ‘techniek’ om hem zo lang mogelijk te laten slapen ’s nachts. Ik zal jullie meenemen in mijn zoektocht naar wat werkt voor Jax en mij.

Tot snel lieve lezers, op naar een mooi, nieuw avontuur!

Liefs,
S.

 

 

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *