Mama

Van stay at home mom naar working mom

Waar ik vorige maand nog thuis zat zonder werk, werk ik nu 3 dagen in de week. Zo snel kan het gaan, van stay at home mom naar working mom.

PArttime job

Twee weken geleden raakte ik met Amberley (eigenaresse van Desa-line) in gesprek over werk. Heel toevallig kwam er ter sprake dat zij nog mensen zochten op de opvang. En zo draaide ik de volgende dag een proefdag en had ik ineens een baan voor 3 dagen in de week. Ook de opvang voor Jax werd meteen geregeld, hij heeft nieuwe vriendjes en vriendinnetjes in de babygroep.

Even wennen

Voor zowel mij als voor Jax is het heel erg wennen. Afgelopen week was onze eerste week waarbij we 3 dagen niet samen waren. We moeten vroeg opstaan en zijn laat weer thuis én we moeten wennen aan de nieuwe omgeving. Daarbij komt nog eens dat Jax afgelopen week ziek was, de timing was dus niet helemaal lekker. Desondanks hebben we het heel erg naar ons zin. Ik vind steeds meer mijn draai met mijn collega’s en de kinderen, en Jax vindt zijn draai op de groep.

Good vibes only

Nadat ik ben begonnen met mijn nieuwe baan, kwam er al snel meer positief nieuws. Ik heb namelijk uitzicht op een woning! Het is klein, maar groot genoeg voor mij en Jax. Zo zie je maar weer, wie positief denkt krijgt goede dingen op zijn pad. Vorige maand zat ik misschien nog in zak en as omdat mijn leven op zijn kop stond. Deze maand heb ik bijna alles op een rijtje kunnen zetten, een goeie baan en een woning. Ook met mij en Jax gaat alles goed, we zijn ondertussen gewend aan het alleen zijn. Jax zie ik steeds meer opbloeien, groeien en ontwikkelen. Ook de weekenden bij papa doen hem goed, ze knuffelen veel en Jax geniet onwijs. Mooier dan dat kun je het niet krijgen denk ik zo!

Liefs,
S.

 

Zo raak je nooit uitgelezen:

De leukste sensomotorische activiteiten met een pe... Nu het winter is, en ik zwanger ben, vind ik het heerlijk om binnen activiteiten met Jax te doen. Dit varieert van lekker puzzelen tot sensomotorisch...
Twinupdate: 28 weken zwanger van de beebjes. Wauw wat vliegt de tijd! Iedere week denk ik weer, ik ga jullie een update geven over de zwangerschap.. En hier is dan de eerste, met 28 weken haha! ...
Hoera, wij zijn zwanger van een tweeling! Afgelopen weekend deelde ik op social media met jullie dat wij in verwachting zijn van twins! Hoe leuk is dat? Omdat ik meteen overladen werd met ...
Ik ga op vakantie en ik neem mee.. Over iets minder dan een week is het dan eindelijk zo ver, ik ga op vakantie met Jax. Dit wordt Jax zijn eerste keer naar het buitenland en ik vind he...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *