Healthy lifestyle

Afvallen met Tastea; mijn ervaring

Een aantal weken geleden ben ik benaderd door Tastea om een van hun thee smaken te proberen. Ik koos voor de skintight en heb beloofd om met jullie mijn ervaringen te delen. 

De smaak

Toen ik koos voor de skintight blend, kreeg ik meteen van Tastea een bericht dat deze smaak wel erg sterk kan zijn. Het is een thee met een sterke, kruidige smaak. Ik was dus erg benieuwd toen de thee binnen kwam. Ikzelf vind hem niet onwijs kruidig smaken, ik hou dan ook wel van aparte theesmaken. Hou je hier niet van, dan zou ik toch kiezen voor bijvoorbeeld de detox blend.

De producten

Naast de thee blend zelf, heb ik ook een beker van Tastea gekregen. Ik ben erg enthousiast over deze thermo beker. Hij is super fijn, lekt niet én houdt je thee lekker warm door de dubbele beglazing. Ook het design past helemaal bij mij; black and basic. Ik krijg ook veel vragen waar ik de thee en de beker vandaan heb (ondanks dat het groot op de beker zelf staat).

Het resultaat

Hier zullen jullie allemaal het meest benieuwd naar zijn, het resultaat na 2 weken Tastea drinken. Ik ben in 2 weken tijd ongeveer 3 kg afgevallen. Ik moet hier wel bij zeggen dat ik me niet strikt aan een dieet heb gehouden. Wanneer je er een gezonde levensstijl op na houdt, zal deze thee je dus echt kunnen helpen met afvallen! Ik heb zelf ongeveer 2 glazen thee gedronken per dag.

Ik blijf natuurlijk gewoon doorgaan met mijn gezonde levensstijl en het drinken van deze thee. Ik blijf jullie op de hoogte houden van mijn strijd tegen de kilo’s.

Liefs,
S.

Zo raak je nooit uitgelezen:

Het roer gaat om; ik zeg dag tegen mijn zwangersch... 1 Mei, de datum dat ik mijn leven om heb gegooid. Al 3 maanden loop ik rond met een lichaam waar ik niet tevreden over ben. Natuurlijk is Jax nog jong...
Weightloss Wednesday: Hoe ik deze week niet afviel Ja je leest het goed, deze week is mijn plan om af te vallen faliekant mislukt. Ik ben nog net niet aangekomen zeg maar. Want ja, hoe leuk en mooi zo'...
Mijn strijd tegen de zwangerschapskilo’s Zoals de meeste van jullie wel zullen weten, ben ik in mijn zwangerschap veel aangekomen. Zo ongeveer 25 kg zal het zeker zijn geweest. Nu Jax alw...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *