Baby,  Fashion

Het leven van een brandrep baby

Zoals sommige van jullie wel zullen weten, is Jax brandrep voor een aantal shops. Omdat ik merk dat hier veel vragen over zijn, heb ik besloten om er een blog over te wijten. Want wat is een brandrep nou eigenlijk en hoe zorg je dat je baby brandrep wordt?

Het begrip brandrep

Kort gezegd is een brandrep eigenlijk iemand die een shop promoot/ vertegenwoordigt. In het geval van Jax betekent dit dat wij regelmatig kleding opgestuurd krijgen en hier foto’s van maken. Deze foto’s plaats ik op mijn instagram account en mogen door de webshop gebruikt worden ter promotie.

Brandrepsearch

Tegenwoordig worden er via Facebook en Instagram de meeste oproepjes naar brandreps gedaan. Denk je dat je kindje en jij het leuk vinden om mee te doen aan deze searches? Maak dan vooral een eigen IG account aan, shops kunnen dan kijken of jouw stijl hun bevalt.

Bij searches is het vooral belangrijk dat je kijkt naar wat er gevraagd wordt. Past jouw kindje nog in de maten en voldoen jouw foto’s wel aan de eisen? Vaak wordt er gevraagd naar een witte achtergrond, plaats dan ook alleen foto’s waarop te zien is dat je over een witte achtergrond beschikt. Het hoeft niet moeilijk te zijn, gebruik een witte muur met witte ondergrond of koop (zoals vele doen) een rolgordijn.

Naast dat het belangrijk is om aan de eisen te voldoen, is het misschien nog wel belangrijker dat zowel jij als je kindje er plezier aan beleefd. Jax vindt het onwijs leuk om op de foto te gaan, maar heeft een hekel aan omkleden. Ik maak dan ook vaak maar van 1 a 2 setjes per dag een foto. Ik push hem niet om dingen te doen die hij niet wilt, soms zijn er dagen dat ik helemaal geen foto’s maak.

Brandrep CARRIÈRE

Inmiddels heeft Jax al een hele hoop shops aan zijn lijstje toe mogen voegen. We vinden het onwijs tof dat zoveel shops vertrouwen in ons hebben en met ons willen samenwerken. We hebben onder andere samen gewerkt met:

Ik vind het onwijs vet om Jax terug te zien op zoveel verschillende webshops. Iedere keer dat ik hem voorbij zie komen, voel ik me heel trots.

MODELLENCARRIÈRE

Naast dat Jax regelmatig brandrep is, wordt hij ook zo nu en dan gevraagd om model te staan voor een kledingmerk. Jax staat ingeschreven bij hip4kidz en heeft via hun al wat opdrachten mogen doen. Ook zijn we een aantal keer uitgenodigd via Instagram en Facebook. Jax heeft onder andere model gestaan voor:

  • Tumble ’n dry
  • Vingino
  • Kek mama
  • Prenatal
  • Believemode

Voor alle moeders die hun kindje ook graag willen zien schitteren in een tijdschrift of webshop: schrijf je kindje in bij een modellenbureau en reageer op berichten op Facebook. Onthoudt wel dat het niet gaat om de gratis items, maar om het plezier wat jij en je kindje er aan beleven!

Liefs,
S.

Copyright hoofdfoto: collection of my lens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *