Mama

Mijn afvalstrijd

Zoals vele van jullie waarschijnlijk wel weten, wil ik nog een aantal zwangerschapskilo’s kwijt. De afgelopen maanden zou ik jullie dan ook op de hoogte houden van mijn strijd, maar dit liep net even iets anders.

Met de breuk, een verhuizing en het alleenstaande moederschap was mijn afvalstrijd ver te zoeken. Ook de maanden daarvoor ging het op en af, mijn hoofd was met andere zaken bezig. Maar nu mijn leven weer in een wat rustiger vaarwater komt, is het tijd om deze strijd weer op te pakken.

aFVALTHEE

Twee weken geleden werd ik benaderd door Tastea. Tastea werd in 2016 opgericht door mensen die geloven in de heilzame werking van thee. Ze hebben meerdere thee blends die iets voor de gezondheid kunnen betekenen. Denk aan een detox thee, menstruatie thee en energiethee.
Ik koos voor de skintight, oftewel afvalthee. Deze thee bevat het kruid Pu Erh, welke kan helpen bij het afvallen. De thee zou er voor moeten zorgen dat het hongergevoel afneemt, je een vermindert opgeblazen gevoel hebt en natuurlijk gewichtsverlies.

Gezonder eten

Natuurlijk hou ik het niet alleen bij de thee zelf, ook mijn voeding zal ik erbij moeten aanpassen. Dit betekent dat ik de aankomende weken minder koolhydraten zal eten en gezondere tussendoortjes neem. Ook frisdranken en limonades zijn uit den boze, water met een smaakje zal mijn nieuwe drankje worden.

Vegan?

Afgelopen weken is de veehouderij continu in het nieuws. Fipronil in de eieren, en misschien zelfs kippen die besmet zijn. Hele stallen vol met dieren die afbranden en ga zo maar door. Het zet mij aan het denken, wil ik nog mee doen aan deze industrie? Van mijn 9e tot mijn 18e heb ik vegetarisch geleefd, ik ben er niet slechter op geworden. Hebben wij vlees wel nodig of kunnen we het ook zonder af? In de aankomende weken is dit iets wat ik wil onderzoeken, wil ik vegan gaan eten of toch niet? Ik zal jullie mee nemen in deze reis.

Zijn jullie net zo benieuwd als ik naar de thee van Tastea? Met de code sharonsenna krijgen jullie nu 10% korting op je aankoop!

Liefs,
S.

 

Zo raak je nooit uitgelezen:

De leukste sensomotorische activiteiten met een pe... Nu het winter is, en ik zwanger ben, vind ik het heerlijk om binnen activiteiten met Jax te doen. Dit varieert van lekker puzzelen tot sensomotorisch...
Twinupdate: 28 weken zwanger van de beebjes. Wauw wat vliegt de tijd! Iedere week denk ik weer, ik ga jullie een update geven over de zwangerschap.. En hier is dan de eerste, met 28 weken haha! ...
Hoera, wij zijn zwanger van een tweeling! Afgelopen weekend deelde ik op social media met jullie dat wij in verwachting zijn van twins! Hoe leuk is dat? Omdat ik meteen overladen werd met ...
Ik ga op vakantie en ik neem mee.. Over iets minder dan een week is het dan eindelijk zo ver, ik ga op vakantie met Jax. Dit wordt Jax zijn eerste keer naar het buitenland en ik vind he...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *