Baby,  Mama

Even voorstellen: gastblogger Sanaz

Hoi lieve lezers,

Daar zit ik dan, achter mijn Macbook en met een hoofd vol ideetjes. Laat ik mezelf eerst maar even voorstellen. Ik ben Sanaz, 27 lentes jong en samen met mijn man en kind woon ik in het prachtige Zuiden(Den Bosch). Nova is geboren op 4 oktober 2016. Een mega vrolijk, lief en hongerig mannetje! Half Iraans en half Chinees, Hong Kong om precies te zijn!

Naast het moeder zijn, wat al een avontuur op zich is.. ben ik ook nog teamleader van een enorm groot team. Ik werk in de reisbranche, maar daar ga ik je binnenkort nog meer over vertellen. Binnenkort kun je mijn blogjes lezen op Sharonsenna, super tof! Ik ga schrijven over hoe ik mijn werk combineer (of eigenlijk niet) met het moederschap, twee totaal verschillende culturen onder 1 dak, educatief speelgoed en nog veeeeel meer toffe onderwerpen.

Thanks for reading & hopelijk tot snel,

Sanaz. 

Zo raak je nooit uitgelezen:

De leukste sensomotorische activiteiten met een pe... Nu het winter is, en ik zwanger ben, vind ik het heerlijk om binnen activiteiten met Jax te doen. Dit varieert van lekker puzzelen tot sensomotorisch...
Twinupdate: 28 weken zwanger van de beebjes. Wauw wat vliegt de tijd! Iedere week denk ik weer, ik ga jullie een update geven over de zwangerschap.. En hier is dan de eerste, met 28 weken haha! ...
Duurzame, houten cadeaus voor een twee jarige Ik hoor je denken, komt zij aan met haar cadeau lijstje net na de feestdagen. Maar juist door de feestdagen, foto's van anderen en mijn eigen zoek...
Tweelinguitzet; dé uitzetlijst voor tweelingen Op internet zie je genoeg uitzet lijsten voor baby's, maar hoe zit dat dan eigenlijk met tweelingen? Koop je alles x twee of is dat toch wat overd...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *