Hoi lieve lezers,

Daar zit ik dan, achter mijn Macbook en met een hoofd vol ideetjes. Laat ik mezelf eerst maar even voorstellen. Ik ben Sanaz, 27 lentes jong en samen met mijn man en kind woon ik in het prachtige Zuiden(Den Bosch). Nova is geboren op 4 oktober 2016. Een mega vrolijk, lief en hongerig mannetje! Half Iraans en half Chinees, Hong Kong om precies te zijn!

Naast het moeder zijn, wat al een avontuur op zich is.. ben ik ook nog teamleader van een enorm groot team. Ik werk in de reisbranche, maar daar ga ik je binnenkort nog meer over vertellen. Binnenkort kun je mijn blogjes lezen op Sharonsenna, super tof! Ik ga schrijven over hoe ik mijn werk combineer (of eigenlijk niet) met het moederschap, twee totaal verschillende culturen onder 1 dak, educatief speelgoed en nog veeeeel meer toffe onderwerpen.

Thanks for reading & hopelijk tot snel,

Sanaz. 

Zo raak je nooit uitgelezen:

Mijn afvalstrijd Zoals vele van jullie waarschijnlijk wel weten, wil ik nog een aantal zwangerschapskilo's kwijt. De afgelopen maanden zou ik jullie dan ook op de ...
Was Jax een ongelukje of toch gepland? Je kent het wel, van die dorpen waar over alles en iedereen geroddeld wordt. Wijk bij Duurstede is daar absoluut niet anders in. Als ik vandaag met mi...
De 6 maanden sprong; Jax zit er middenin Het leed dat sprongetjes heet, bijna iedere ouder is er wel mee bekend. Ook ik kan er mijn klok, of beter gezegd sprongetjesalarm, op gelijk zette...
Liefde met een hoofdletter L Liefde met een hoofdletter L, wat zou ik mijn relatie graag zo beschrijven. Helaas is die hoofdletter over gegaan naar een kleine letter. En missc...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *