Bijna iedere week is er wel een post op Facebook te vinden over een verloren knuffel. Ouders die geen extra knuffel voor hun kindje hebben en nu juist die lievelingsknuffel zijn kwijt geraakt. En dan begint de zoektocht.. Je kindje wilt niet meer slapen totdat deze knuffel is gevonden. 

NAAMSTICKERS

Met de naamstickers van my nametags is dit verleden tijd! Je strijkt of plakt een naamsticker op datgene wat je niet wilt verliezen et voilà; je raakt nooit meer iets kwijt.  Van zwart/witte tot gekleurde stickers, het assortiment is groot! Naast stickers die je op allerlei producten kunt plakken, verkoopt my nametags ook strijkapplicaties (welke je op knuffels/ kleding kunt strijken).

Super handig dus voor als je kindje naar de opvang of naar school gaat! Naast de naam kun je nog een 2e regel tekst kwijt op de sticker. Ikzelf heb ervoor gekozen om mijn nummer erop te zetten. Mocht ik iets verliezen (die kans is bij mij best groot) dan ben ik altijd te bereiken. Ook vind ik het een veilig gevoel dat Jax altijd mijn telefoonnummer bij zich draagt. Of dit nou op zijn knuffeltje, flesje of jas is; mijn telefoonnummer staat erop!

WINACTIE

Omdat ik waarschijnlijk niet de enige ben die dingen snel kwijt raakt, heb ik een leuke actie voor jullie! Ik mag namelijk een gratis set naamlabels weggeven. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de onderstaande Facebook pagina’s een like te geven. Reageer onder deze blog waar jij de stickers voor zou willen gebruiken en wacht geduldig af!

Liefs,
S.

Zo raak je nooit uitgelezen:

Hoera, wij zijn zwanger van een tweeling! Afgelopen weekend deelde ik op social media met jullie dat wij in verwachting zijn van twins! Hoe leuk is dat? Omdat ik meteen overladen werd met ...
Ik ga op vakantie en ik neem mee.. Over iets minder dan een week is het dan eindelijk zo ver, ik ga op vakantie met Jax. Dit wordt Jax zijn eerste keer naar het buitenland en ik vind he...
Een nieuwe start Daar ben ik weer, ruim 8 maanden na mijn laatste blog begint het toch weer te kriebelen. Ik mis het delen van mijn verhaal, mijn ervaringen maar b...
Van stay at home mom naar working mom Waar ik vorige maand nog thuis zat zonder werk, werk ik nu 3 dagen in de week. Zo snel kan het gaan, van stay at home mom naar working mom. PArtt...

13 thoughts on “Nooit meer iets kwijt met de naamstickers van Mynametags”

 1. Zou super handig zijn voor onze kleine Jaxx. Ik heb namelijk nog wel wat zaken die gekenmerkt moeten worden voor in de opvang??

 2. Lijkt me super handig! Levi gaat naar de opvang en daar raken ze nog wel eens in de war met spullen dus dan is dit ideaal! Zijn naam was al een keer op zijn fles geschreven met stift haha!

 3. Wat leuk dat je weer terug bent en wat een toffe winactie! Aaron gaat volgende maand naar het kdv dus de stickers zouden goed van pas komen voor de spullen die daar mee naartoe gaan.
  Liefs

 4. Wat een leuke blog, wij gaan je volgen!!
  En gave winactie.. wij doen mee!!

  Waar ik de stickers voor zou gebruiken?
  Duidelijk toch.. om op al haar leuke spulletjes haar mooie naam Jaylinn op te plakken.
  Hihi.. ?

  1. Super leuk dat je hebt mee gedaan. Jij hebt de naamstickers gewonnen na een eerlijke loting. Ik ga je emailadres doorgeven aan My nametags. Je mag dan een mooi setje uitkiezen.
   liefs, Sharon.

 5. Super handig, voor als mijn zoontje naar de gastouder gaat.
  En ook gewoon voor thuis! Ik vind alles leuk waar de naam van m’n zoontje op staat ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *