Mama

Nooit meer iets kwijt met de naamstickers van Mynametags

Bijna iedere week is er wel een post op Facebook te vinden over een verloren knuffel. Ouders die geen extra knuffel voor hun kindje hebben en nu juist die lievelingsknuffel zijn kwijt geraakt. En dan begint de zoektocht.. Je kindje wilt niet meer slapen totdat deze knuffel is gevonden. 

NAAMSTICKERS

Met de naamstickers van my nametags is dit verleden tijd! Je strijkt of plakt een naamsticker op datgene wat je niet wilt verliezen et voilà; je raakt nooit meer iets kwijt.  Van zwart/witte tot gekleurde stickers, het assortiment is groot! Naast stickers die je op allerlei producten kunt plakken, verkoopt my nametags ook strijkapplicaties (welke je op knuffels/ kleding kunt strijken).

Super handig dus voor als je kindje naar de opvang of naar school gaat! Naast de naam kun je nog een 2e regel tekst kwijt op de sticker. Ikzelf heb ervoor gekozen om mijn nummer erop te zetten. Mocht ik iets verliezen (die kans is bij mij best groot) dan ben ik altijd te bereiken. Ook vind ik het een veilig gevoel dat Jax altijd mijn telefoonnummer bij zich draagt. Of dit nou op zijn knuffeltje, flesje of jas is; mijn telefoonnummer staat erop!

WINACTIE

Omdat ik waarschijnlijk niet de enige ben die dingen snel kwijt raakt, heb ik een leuke actie voor jullie! Ik mag namelijk een gratis set naamlabels weggeven. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de onderstaande Facebook pagina’s een like te geven. Reageer onder deze blog waar jij de stickers voor zou willen gebruiken en wacht geduldig af!

Liefs,
S.

13 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *