Dat Jax (of misschien eerder ik) een echte fashion baby is, is denk ik al wel bekend. Ik vind het leuk om Jax stoer en fashionable aan te kleden. Omdat ik steeds meer vragen krijg over waar ik deze kleding score, heb ik besloten om iedere week een fashion blog te plaatsen. Hierin komen foto’s van de outfits van Jax, met daarbij de winkels waar ik de kleding heb gekocht. Ondanks dat Jax veel kleding heeft, is het meeste toch echt low budget!

Jax showt hier een stoere maar betaalbare outfit! De legging komt van een Belgische webshop Jbc. Het is een legging van de meidenafdeling maar daarom niet minder leuk!
De schoenen zijn van Nike (uit de outlet store in Overvecht) en het shirtje is van Nameit.

Deze outfit is echt een van mijn favorieten. De legging kocht ik bij Believemode en is een heuse leren legging (ook weer van de meidenafdeling). Het shirtje is van de Hema, er hoort een #mom shirt bij. Het zwarte vestje heb ik expres erg oversized gekocht (maat 74-80 waar Jax 62-68 draagt) en komt van Rockstarsz.

Aangezien het in Nederland nog niet echt lekker weer is, draagt Jax het vestje van Rockstarsz vaak. Het legergroene shirt komt van River Island (waar je erg goed kunt shoppen voor jongens) en het broekje is van de Zara. Deze te leuke én comfortabele schoentjes kregen wij van Kyokibabygear (te vinden op Instagram).

 

Dit toffe naam shirt kreeg Jax van Hippe snoetjesz (te vinden op Facebook). Je kunt ieder gewenste naam erop laten drukken.

Ik ben benieuwd waar jullie stoere kleding scoren voor jullie kids, laat je het weten in een reactie?

Liefs,
S.

Zo raak je nooit uitgelezen:

Ik ga op vakantie en ik neem mee.. Over iets minder dan een week is het dan eindelijk zo ver, ik ga op vakantie met Jax. Dit wordt Jax zijn eerste keer naar het buitenland en ik vind he...
Een nieuwe start Daar ben ik weer, ruim 8 maanden na mijn laatste blog begint het toch weer te kriebelen. Ik mis het delen van mijn verhaal, mijn ervaringen maar b...
Het leven van een brandrep baby Zoals sommige van jullie wel zullen weten, is Jax brandrep voor een aantal shops. Omdat ik merk dat hier veel vragen over zijn, heb ik besloten om...
Was Jax een ongelukje of toch gepland? Je kent het wel, van die dorpen waar over alles en iedereen geroddeld wordt. Wijk bij Duurstede is daar absoluut niet anders in. Als ik vandaag met mi...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *