Baby,  Fashion

Fashion friday: de outfits van Jax

Dat Jax (of misschien eerder ik) een echte fashion baby is, is denk ik al wel bekend. Ik vind het leuk om Jax stoer en fashionable aan te kleden. Omdat ik steeds meer vragen krijg over waar ik deze kleding score, heb ik besloten om iedere week een fashion blog te plaatsen. Hierin komen foto’s van de outfits van Jax, met daarbij de winkels waar ik de kleding heb gekocht. Ondanks dat Jax veel kleding heeft, is het meeste toch echt low budget!

Jax showt hier een stoere maar betaalbare outfit! De legging komt van een Belgische webshop Jbc. Het is een legging van de meidenafdeling maar daarom niet minder leuk!
De schoenen zijn van Nike (uit de outlet store in Overvecht) en het shirtje is van Nameit.

Deze outfit is echt een van mijn favorieten. De legging kocht ik bij Believemode en is een heuse leren legging (ook weer van de meidenafdeling). Het shirtje is van de Hema, er hoort een #mom shirt bij. Het zwarte vestje heb ik expres erg oversized gekocht (maat 74-80 waar Jax 62-68 draagt) en komt van Rockstarsz.

Aangezien het in Nederland nog niet echt lekker weer is, draagt Jax het vestje van Rockstarsz vaak. Het legergroene shirt komt van River Island (waar je erg goed kunt shoppen voor jongens) en het broekje is van de Zara. Deze te leuke én comfortabele schoentjes kregen wij van Kyokibabygear (te vinden op Instagram).

 

Dit toffe naam shirt kreeg Jax van Hippe snoetjesz (te vinden op Facebook). Je kunt ieder gewenste naam erop laten drukken.

Ik ben benieuwd waar jullie stoere kleding scoren voor jullie kids, laat je het weten in een reactie?

Liefs,
S.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *