Baby

Het favoriete speelgoed van Jax (4 maanden)

Nu Jax alweer 4 maanden oud is, merk ik dat hij echt voorkeuren gaat krijgen. Bepaalde kleuren en geluiden trekken steeds zijn aandacht. Zo merk ik ook dat hij steeds naar hetzelfde speelgoed grijpt. Voor jullie zet ik het favoriete speelgoed op een rijtje!

Playgro speelmat

De speelmat van Playgro hebben we van mijn moeder gekregen. Ze vond dat het tijd werd voor kleur in huis & daar had ze gelijk in. Vanaf het eerste moment dat ik Jax op de mat heb neergelegd, is het favoriet. Hij kijkt zijn ogen uit en vooral het olifantje met muziek doet het goed! Doordat je met een hele lichte beweging het muziekje aan kan doen, kan Jax dit ook zelf doen.

Playgro rammelaar

Deze rammelaar maakt ontzettend veel geluid & heeft veel kleurtjes; perfect voor Jax. Waar hij in het begin nog een beetje schrok van het harde geluid, is hij er nu helemaal blij mee. Onder op een van de pootjes zit een spiegeltje, en zeg nou zelf.. wat is er nou leuker dan naar jezelf kijken? Lachen en praten kan Jax als de beste!

Difrax bijtjuweel

Al weken roep ik dat Jax tandjes krijgt. Vooralsnog is er niks te zien, maar dit bijtjuweel van Difrax gaat maar al te graag zijn mond in. Jax kan nu ook steeds beter dingen vastpakken en naar zijn mond toe brengen. Met dit mooie juweel kan hij dat nog beter oefenen.

Aapiej Bijtring

Deze mooie, houten bijtring hebben we gekregen van Aapiej. Ik vind hem mooi vanwege het afgewerkte hout. Voor Jax is de bijtring goed vast te houden door de kleine kralen en ook deze bijtring gaat geregeld richting het mondje.

Wat is het favoriete speelgoed van jullie kids?

Liefs,
S.

 

 

 

 

* Afbeeldingen die gebruikt zijn, zijn van de product eigenaren (Playgro, Difrax & Aapiej).

 

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *