Baby,  Mama

Google is mijn beste vriend

Sinds ik moeder ben, en eigenlijk ook tijdens mijn zwangerschap al, is Google mijn beste vriend. Zodra Jax ook maar een raar trekje vertoont ben ik het alweer op Google aan het opzoeken. Zo nuchter als ik soms kan zijn, zo panisch ben ik als het om Jax gaat.

Om jullie inzicht te geven in mijn Google verleden heb ik mijn zoekgeschiedenis geopend. De meeste vreemde en hilarische zoektermen zal ik op een rijtje zetten!

Wanneer slaapt mijn baby door?

Ik denk dat iedere ouder dit wel eens heeft opgezocht. En ja, ook toen Jax 2 weken oud was. Inmiddels slaapt Jax alweer een maandje door dus mag ik in mijn handjes klappen!

Zit mijn kind in een sprongetje?

Tja, hij huilt ineens zoveel en is veel aanhankelijker. Dan moet er toch sprake zijn van een sprongetje? En terwijl het boek gewoon in de kast ligt, zoek ik het ook nog even op op Google. Want die zegt vast iets anders dan het oei ik groei boek toch?

Waarom poept mijn baby niet?

Ha! Deze vraag heb ik geloof ik op wel 10 manieren gegoogled. Want ja, als de ene vraag niet het antwoord oplevert wat je had verwacht dan Google je hem toch gewoon iets anders. Van olijfolie tot extra water, alles hebben we wel geprobeerd bij Jax. Uiteindelijk had de kinderarts de oplossing: Forlax.

Babykleding

Tja, deze zoekterm zegt al genoeg geloof ik. Babykleding is ook zó leuk dat je blijft shoppen. Ondertussen ligt Jax zijn kledingkast vol genoeg en heb ik even een shopstop.

Baby tv

Want ja mijn baby van 4 maanden kijkt al tv. Hoe hard ik ook heb geroepen dat ik dat echt niet zou doen, Jax kent de woezel en pip filmpjes al.

Wanneer krijg ik kinderbijslag & kindgebonden budget

Iedere ouder heeft dit wel eens opgezocht toch? Ik bedoel, een baby is duur en iedere kleine bijdrage is mooi mee genomen. Ik geloof dat ik al in de zwangerschap had berekent hoeveel kindgebonden budget we zouden krijgen.

Hoeveel voeding hoort mijn baby te krijgen?

Als newborn mommy ben je al onzeker genoeg. En al die goedbedoelde adviezen van anderen kunnen je dan nog onzeker maken. Bij mij resulteert dat dus in dit soort vragen, ik was bang dat Jax teveel dronk. Gelukkig zit hij gewoon op schema en weet ik ondertussen dat ik kan vertrouwen op mijn eigen gevoel.

Krijgt mijn baby tandjes?

Er moet toch een verklaring zijn dat hij zoveel huilt en hangerig is. Tot op heden heb ik nog geen tandjes kunnen ontdekken bij Jax al zeggen zijn luiers toch wel iets anders!

Hebben jullie ook van alles opgezocht in de eerste paar maanden?

Liefs,
S.

 

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *