Mama

De niet zo perfecte moeder/ blogger

Zo perfect als het leven van andere soms lijkt op het internet, zo onperfect kan het soms zijn. Zo is het ook met mijn leven, hoe perfect het ook kan lijken dat is het niet.

Afgelopen week had ik een dieptepunt in mijn rol als moeder, blogger maar vooral in mijn rol als Sharon. Ik zat niet lekker in mijn vel, had weinig energie en kon wel janken om ieder klein dingetje. De aanleiding? Geen idee, misschien het feit dat ik niet tevreden ben met mijn lichaam, mijn blog of mijn rol als moeder. Echt een duidelijke aanleiding kan ik niet vinden, en daar heb ik ook niet naar gezocht.

Dit dieptepunt heeft mij doen besluiten om een week niet te bloggen, ik had er simpel weg geen energie voor. Ik heb zelfs, heel even, overwogen om te stoppen met het bloggen en het te laten voor wat het is. Maar, aan het einde van de week, heb ik besloten toch door te gaan. Ik ben deze blog begonnen met een reden en mijn passie voor bloggen is er nog steeds. Ook de lieve reacties die ik krijg spelen mee in deze keuze!
Het bloggen is wel wat moeilijker te combineren met het moederschap maar ook daar groeien we wel in.

Misschien is het wel opgevallen, maar ook mijn healthy lifestyle lukt niet echt. Met alle feestjes, verjaardagen en Koningsdag ben ik eerder aangekomen dan afgevallen. Maar na opmerkingen van familieleden is de knop echt omgegaan. Dit wil ik niet, hier word ik niet gelukkig van. En gelukkig zijn is toch wel een van de doelen voor 2017.
En dus gaat het roer om: als ik in de zomer in bikini wil durven lopen, zal ik er nu aan moeten werken. Dat betekent geen suikers meer, geen koekjes en vooral geen snoepjes (my favorite). Hoe ik dit precies wil gaan bereiken zal ik in een andere post uitleggen (iets met heel veel structuur).

Dan als laatste: zonder de steun van Michael & Naomi zou ik niet staan waar ik nu sta. Waarschijnlijk was het einde van sharonsenna dan in zicht geweest & lag ik nu in bed een frietje te eten.

What is life without a lover & best friend? 

Liefs,
S.

 

 

7 Reacties

 • Corriemannessen

  Lieve schat denk is niet zo negatief je ziet er prachtig uit en je hoeft niet zo slank te zijn wees tevreden zo als t gaat t komt heus wel oma houd ook zo van je

 • Naomi Noelle

  In bed liggen met een zak patat gaan we zeker doen.. als beloning van het behalen van je doelen! Let’s go moppie. Je kan alles wat je wil, als je er helemaal voor gaat. Je bent een super mama, hebt een lieve vriend, een geweldig zoontje, die elke dag weer vol bewondering naar je kijkt. Een huis, familie, een auto, eten in de koelkast! Life is good girl! Laat je kleine vent zien wat mama allemaal doet om haar doelen te halen. Iedereen heeft dipjes en tegenslagen maar je weet het zelf.. fall 7 times, stand up 8! Liefs!

 • Sheila

  Komt allemaal goed schattie! Je bent een toppertje die zich overal door heen slaat. Life isn’t about waiting for the storm to pass. It’s learning tot dance in the rain. And I always stand by your side!

 • Priscilla | Mom of the Style Kids

  Het komt wel goed met je! Heel herkenbaar het blog. Veel denken dat bij ons ook altijd alles perfect is. Die zien niet dat ik 4x mijn bed uit ga snachts en weten ook niet dat ik na de laatste bevalling hasrtikke vergeetachtig ben en daar onzeker van word. Ook zien ze niet dat ik graag zou sporten, want ik draag maat xs dan heb je dat niet nodig. 😉

  Het komt goed! X

  • sharonsenna

   Wat een lieve reactie! Ja op internet lijkt alles zo perfect he..
   En ook over het te mager zijn kan ik mee praten, hoe raar mensen je aan kijken als je zegt dat je gaat sporten om aan te komen. Tja eigenlijk is het ook nooit goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *