Dat ik van de monochrome look hou is waarschijnlijk wel bekend. Maar de liefde voor zwart wit stopt niet bij kleding. Nee ook Jax zijn kamer moet er aan geloven: monochrome it is!

Al voordat Jax geboren was, wist ik dat ik de kamer basic wou houden; zwart en wit dus. Om voor een goede balans te zorgen heb ik de commode en het ledikant wit gehouden. Jax zijn kleding kast & kleding rek zijn zwart. Ook de muren van de kamer zijn heel simpel wit. Maar natuurlijk wel opgepimpt met washi tape.

Deze te leuke tipi heb ik zelf gemaakt, van een voorbeeld van Pinterest. Je neemt wat washi tape en gaat aan de slag. Washi tape is erg handig; je kan het meerdere malen eraf trekken en opnieuw plakken. Zo kan (bijna) iedereen deze tipi na maken.

 

De accessoires van het kamertje zijn stoer & passen dus perfect in dit thema. De pilgrim vlag is extra bijzonder; hij komt helemaal uit Thailand. Jax heeft hem gekregen van zijn peettante.

Dit plankje op Jax zijn kamertje is toch wel erg favoriet. De poster vindt je bij creations of happiness. En het toffe punnikwoord is van Jibbejebba.

Boven het bedje van Jax hangt een dromenvanger. Volgens de legende van de indianen vangt het web de nachtmerries op en vallen de dromen via de veertjes naar beneden. Zo in het ledikantje van Jax dus!

Wat zijn jullie favorieten items voor in de babykamer? En houden jullie ook zo van de monochrome look?

Liefs,
S.

Zo raak je nooit uitgelezen:

Ik ga op vakantie en ik neem mee.. Over iets minder dan een week is het dan eindelijk zo ver, ik ga op vakantie met Jax. Dit wordt Jax zijn eerste keer naar het buitenland en ik vind he...
Een nieuwe start Daar ben ik weer, ruim 8 maanden na mijn laatste blog begint het toch weer te kriebelen. Ik mis het delen van mijn verhaal, mijn ervaringen maar b...
Het leven van een brandrep baby Zoals sommige van jullie wel zullen weten, is Jax brandrep voor een aantal shops. Omdat ik merk dat hier veel vragen over zijn, heb ik besloten om...
Was Jax een ongelukje of toch gepland? Je kent het wel, van die dorpen waar over alles en iedereen geroddeld wordt. Wijk bij Duurstede is daar absoluut niet anders in. Als ik vandaag met mi...

One thought on “De monochrome babykamer; voor echte stoere baby’s”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *