Baby,  Fashion

Zomer essentials van Jax

De zomer moet nog beginnen maar ik heb mijn favoriete zomeritems al op een rijtje gezet! Aangezien Jax deze kleding nog niet past (het is maatje 68 of groter) heb ik flatlays gemaakt.

Ik merk dat mijn kijk op babyfashion erg is veranderd. Ik hou nog steeds ontzettend van monochrome maar de zachte en warme kleuren staan Jax ook erg tof. Net zoals felle kleurtjes, door zijn getinte huid kan Jax eigenlijk erg veel hebben. En dat kun je ook terug zien in zijn kledingkast, of kist eerlijk gezegd. Van zwart, bruin tot fel oranje, alles kun je terug vinden in zijn kast. Ook heb ik veel verschillende stofjes gekozen, je weet maar nooit hoe de zomer in Nederland zal zijn. Truien, t-shirts en zwembroeken; alles vindt je terug in Jax zijn kast.

Prenatal
H&M

Zachte, bruine tinten met lange mouwen; ideaal voor de koudere zomerdagen en avonden.

Hema
Wibra
Zara

A touch of color. Zoals ik al zei vind ik kleurtjes echt geweldig staan bij Jax, en dan vooral de felle kleuren. En zeg nou zelf, deze kleurtjes voor de zomer zijn toch echt geweldig?!

H&M

Hema

Kruippakjes; ideaal om even snel aan te trekken. Met de drukknoopjes onderop gaat het verschonen ook nog eens lekker makkelijk. En door de korte pijpen en mouwen is het perfect voor de zomer.

River Island
River Island
Zara

Black, grey & kakhi; my favorites. Dit zijn toch echt wel mijn alltime favorites. Lekker basic maar onwijs stoer. Ik kan niet wachten tot Jax deze kleertjes aan kan, zeker wanneer hij gaat staan zal dit echt heel wijs staan.

Wat zijn jullie zomer essentials? En hebben jullie nog tips voor ultieme zomer items?

Liefs,
S.

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *