In Juli is het dan zover, voor het eerst als gezinnetje op vakantie! Waar we vorig jaar zomer nog in een tentje in Kroatië sliepen, hadden we nu toch iets anders voor ogen. Want ja, we hebben er een kleine doerak bij en alles moet wel veilig zijn.

En dus begonnen we onze zoektocht met het stellen van eisen. Wat willen we nou precies als we op vakantie gaan en wat willen we er aan uit geven? Vooral dat laatste speelt een grote rol, een budget bepaald toch voor grotendeel de eindbestemming. Ons budget is niet heel groot, gezien het feit dat alleen Michael werkt. Onze eindbestemming moet dus passen bij een niet al te groot budget.

We wisten al, na vorig jaar ons tent fiasco, dat we deze zomer niet wilden kamperen. Vorig jaar is de tent onder gelopen met water & dat risico wilde ik niet weer lopen. Ook zie ik ons niet, met Jax die dan 7 maanden is, in een tentje zitten. Ik wilde dus een appartement zodat we genoeg ruimte hebben om ons ding te kunnen doen. In een hotel zit je voor mijn gevoel toch meer opgesloten dan in een appartement.
Oke dus we gaan voor een appartement met eigen keuken en badkamer en ook nog wat ruimte voor Jax om te spelen. Oh ja, we willen ook nog een zonnige bestemming want ja, het is wel zomer he?! Een best eisenpakket dus voor ons niet al te grote budget..

En toen kwamen mijn ouders met de beste deal die we kunnen vinden: een vakantie in een appartement in Oostenrijk. Dichtbij de Italiaanse grens, dus zon genoeg. Voordeel: de vakantie is al geboekt & zij betalen de helft mee. Halleluja! Het appartementen complex is van mijn oom en tante waar mijn ouders ieder jaar op vakantie gaan. Dit jaar hebben ze besloten om toch ergens anders heen te gaan waardoor het appartement ineens vrij kwam.

Landhof Schober in Gitschtal it is! Een appartement met eigen keuken, grote woonkamer én een badkamer met bad. Wat wil je nog meer?

Keuken + eetgedeelte
Een bad!

 

 

 

 

 

 

 

Wat zijn jullie vakantieplannen en waar denken jullie bij na als je op vakantie gaat met kids?

Liefs,
S.

 

Zo raak je nooit uitgelezen:

Hoera, wij zijn zwanger van een tweeling! Afgelopen weekend deelde ik op social media met jullie dat wij in verwachting zijn van twins! Hoe leuk is dat? Omdat ik meteen overladen werd met ...
Ik ga op vakantie en ik neem mee.. Over iets minder dan een week is het dan eindelijk zo ver, ik ga op vakantie met Jax. Dit wordt Jax zijn eerste keer naar het buitenland en ik vind he...
Een nieuwe start Daar ben ik weer, ruim 8 maanden na mijn laatste blog begint het toch weer te kriebelen. Ik mis het delen van mijn verhaal, mijn ervaringen maar b...
Van stay at home mom naar working mom Waar ik vorige maand nog thuis zat zonder werk, werk ik nu 3 dagen in de week. Zo snel kan het gaan, van stay at home mom naar working mom. PArtt...

6 thoughts on “Zomervakantie 2017: Voor het eerst op vakantie met Jax!”

  1. Ohh heerlijk !!
    Ons budget ook nihil door net huis gekocht en auto. En natuurlijk Merano..
    Maar wil zooo graag op vakantie met zn 3en.
    Wij zijn wel gewend elk jaar naar de zon en vaak ook nog eens all in te gaan.
    Zal hem dit jaar niet worden haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *