Healthy lifestyle

Weightloss Wednesday: Hoe ik deze week niet afviel

Ja je leest het goed, deze week is mijn plan om af te vallen faliekant mislukt. Ik ben nog net niet aangekomen zeg maar. Want ja, hoe leuk en mooi zo’n eetschema in je hoofd ook klinkt, in het echt is het toch best moeilijk om vol te houden. Zeker als moeder zijnde, met het energielevel van 0.0 (wat hoogstwaarschijnlijk door de voeding komt, zo’n lekker vicieus cirkeltje dus).

Vorige week vertelde ik jullie (die blog lees je hier) dat ik van plan was om 13 kg af te vallen. Dit wou ik gaan doen aan de hand van een eetschema waarbij ik de app Lifesum gebruik. Afgelopen week heb ik dus netjes mijn eten getrackt in deze app. Nou ja netjes.. Ik ben zo iemand die als ik zie dat ik teveel calorieën inneem, ik maar de helft er niet in zet. Zo van; dan is het net of ik inderdaad maar 1600 calorieën per dag eet. Wat dus helemaal niet zo is. En dus is mijn doel voor aankomende week om wél netjes ALLES in Lifesum bij te houden.
Om een stok achter de deur te hebben, zal ik volgende week mijn volledige eetschema posten. Dus ook als ik heb gecheat heb (met het oog op Pasen) zal ik dit eerlijk vertellen.

Ook wil ik vanaf volgende week weer gaan sporten. In eerste instantie was het de bedoeling dat ik thuis, met behulp van gewichten, wou gaan trainen. Ik zie nu echter in dat dat niet haalbaar is met Jax. En dus heb ik de meest geniale oplossing gevonden die er is: een sportschool mét kinderopvang. Misschien wisten jullie al lang dat dit bestond, voor mij ging er echt een deur open. Zo kan ik 2 uurtjes op een dag sporten terwijl Jax bij de opvang in hetzelfde gebouw zit. Ik kan zelfs uren reserveren zodat ik zeker weet dat er plek is voor Jax.

De sportschool waar ik wil gaan sporten biedt een abonnement waarbij je gebruik kunt maken van een personal trainer. Ik zal dus vanaf volgende week gaan starten met intensief trainen onder begeleiding van een personal trainer. Meer hierover volgende week!

Hebben jullie nog tips en/of ervaringen die je wilt delen? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Liefs,
S.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *