Fashion

Een kijkje in de kledingkast van Jax

Voor dit seizoen heeft Jax (of eigenlijk ik) een aantal favoriete kledingstukken in de kast hangen. Ondanks zijn hele grote kledingkast merk ik dat ik toch steeds naar een van deze items grijp.

Jax draagt nu maatje 62 en ik merk dat ik, naast mijn liefde voor monochrome kleding, ook veel kleding haal in zachte tinten. Ik vind dit bij Jax zijn getinte huidje mooi staan. Veel kleur zul je bij ons in de kledingkast niet vinden, ik hou er zelf niet zo heel erg van. De gekleurde items die Jax wel draagt, hebben we vaak gekregen van familie.

In de kledingkast van Jax vindt je verschillende merken van Zeeman tot van Pauline, ik vind alles leuk. Omdat Jax redelijk snel groeit vind ik het zonde om dure merken te kopen die hij dan maar 1 of 2 keer aan kan. Ook de baggy broeken & wijde shirts staan Jax nu nog minder leuk dan ik had gehoopt. Omdat hij natuurlijk nog veel ligt in de box of zijn bedje, draagt hij nu veel zachte en strakke stofjes.

                  

Zoals je ziet is het grid broekje een absolute favoriet! Lekker basic & zwart wit; daar hou ik van. Het broekje & de romper zijn van de H&M van vorige collectie dus helaas niet meer te vinden in de winkels. Het my mommy rocks shirt is Van Pauline en kun je vinden in de webshop.
                   

Deze te leuke t-shirts zijn gewoon van de Hema. Ik denk dat ze bij de meeste mama’s al wel bekend zijn! Ze zijn er namelijk ook in de mama variant zodat je super leuk kunt twinnen met je baby. Het spijkerbroekje wat Jax op de rechter foto draagt is van Prenatal en vindt je in hun webshop of winkel.

                 

Ik vind deze outfit toch zo stoer staan bij Jax! En dat terwijl de legging van de meisjesafdeling van Zara komt! De trui is van de H&M, het slabbetje van de Zeeman & de slofjes van Etos. Al met al dus een hele betaalbare outfit die er ook nog eens leuk uit ziet.

Dit rompertje kreeg ik bij een abonnement op Ouders van nu & ik vind hem echt te schattig. Hij is van Little Label en lekker elastisch waardoor hij makkelijk aan en uit gaat. Het broekje is van de Hema van een oude collectie & de schoentjes van de Wibra. Weer zo’n betaalbare outfit dus!

Deze legging draagt Jax echt zó ontzettend vaak, het is een heerlijk stofje en sluit mooi aan. Hij is te koop bij de Zara en kost maar €5,95. Het shirtje van Name it kocht ik al een tijd terug maar is nog steeds te koop!

Wat zijn jullie favoriete kledingmerken? En merk je ook dat je steeds naar dezelfde items grijpt of ben ik daar de enige in? 

Liefs,
S.

 

 

.

 

 

 

 

Zo raak je nooit uitgelezen:

Het leven van een brandrep baby Zoals sommige van jullie wel zullen weten, is Jax brandrep voor een aantal shops. Omdat ik merk dat hier veel vragen over zijn, heb ik besloten om...
Fashion friday: de outfits van Jax Dat Jax (of misschien eerder ik) een echte fashion baby is, is denk ik al wel bekend. Ik vind het leuk om Jax stoer en fashionable aan te kleden. Omda...
De monochrome babykamer; voor echte stoere baby... Dat ik van de monochrome look hou is waarschijnlijk wel bekend. Maar de liefde voor zwart wit stopt niet bij kleding. Nee ook Jax zijn kamer moet er a...
Zomer essentials van Jax De zomer moet nog beginnen maar ik heb mijn favoriete zomeritems al op een rijtje gezet! Aangezien Jax deze kleding nog niet past (het is maatje 68 of...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *