Geen categorie

Mijn dromen en doelen voor 2017

Nu het einde van 2016 alweer in zicht is, is het tijd om eens na te denken over mijn dromen en doelen voor 2017. Met de komst van baby Spilt gaat er natuurlijk een hoop veranderen maar dat betekent niet dat ik geen doelen meer stel! 

  1. Met stipt op nummer 1 staat natuurlijk; gelukkig blijven met Michael & de kleine man. Is misschien een hele logische voor veel mensen maar ik wil hem zeker benoemen. Gelukkig zijn betekent voor mij dat ik geniet van de kleine momenten met zijn drieën.
  2. In september 2017 wil ik mijn studie PABO weer oppakken. Wat vele van jullie misschien niet weten is dat ik in 2010 ben gestart met deze studie & dat ik alleen nog maar hoef af te studeren. Door mijn depressie heb ik deze studie helaas nooit af kunnen maken. September is de maand dat ik dan eindelijk weer ga starten & hopelijk zo snel mogelijk mijn diploma ga halen.
  3. Ik wil mijn website/blog naar een hoger level tillen. Ik wil blijven bloggen over mijn leven als jonge moeder & hier nog meer mensen mee inspireren. Daarbij hoop ik dat ik een grotere naambekendheid krijg zodat ik meer mensen bereik. Ik droom ervan om ooit net zo groot te worden als Kelly Caresse of Mama to the max.
  4. Een ander belangrijk doel voor 2017 is dat Michael en ik leren tijd voor elkaar vrij te maken. Waar samen zijn met zijn tweetjes nu nog zo vanzelf sprekend is, zal dat straks veranderen. En dus moeten we leren om ook tijd voor elkaar vrij te maken & de kleine man zo nu en dan naar de opa & oma te sturen. Vooral dat laatste zal voor mij in het begin heel lastig worden!
  5. Naast dat ik tijd wil vrij maken voor Michael, geldt dit natuurlijk ook voor vriendinnen. Ik wil absoluut niet zo’n moeder worden die alleen nog maar over haar kind praat. Veel van mijn vriendinnen zijn zelf nog geen moeder en ik wil ook met hun contact blijven houden. Wanneer ik alleen maar praat over mijn lieve, schattige en o zo mooie baby zal dit op den duur gaan vervelen.

 

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *