Zwangerschap, happiness
Zwangerschap

My dairy #4; Mijn gedachtenspinsels met 30 weken zwanger

Met al 30 weken op de teller, ga ik me steeds beter voelen. Oké lichamelijk wordt het misschien iets minder makkelijk, maar psychisch gezien maak ik sprongen vooruit. Wie had dat gedacht in het begin van mijn zwangerschap? 

Eindelijk kan ik zeggen dat ik steeds meer ga genieten van mijn zwangerschap. Het trappelen van de kleine voelt weliswaar steeds minder prettig aan, maar hij beweegt en dat is goed! Ook het feit dat hij zo hard groeit doet me goed. Waar het eerst nog maar een klein hummeltje was, trapt hij nu al tegen mijn ribben aan.

Bijna iedere nacht word ik wakker, tja dat plassen blijft een ding, en wrijf ik even slaapdronken over mijn buik. Wat een geluk dat er in mijn buik een klein hummeltje groeit, schiet er dan door mijn hoofd. Ik voel me oprecht gezegend dat Michael en ik onze droom uit kunnen laten komen. Waar ik eerder nog niet zo stil stond bij het feit dat er straks echt een kleintje in ons leven is, ga ik me dat nu steeds meer realiseren.

Misschien komt dat ook doordat ons huis steeds meer babyproof begint te worden. De babykamer is zo goed als klaar en ook het wiegje staat al op onze kamer te wachten. Ook qua kleertjes zijn we bijna rond, maatje 50/56 ligt al in de kast klaar voor de kleine man. Het maakt me gelukkig, elke keer weer als ik de trap oploop, om dit kamertje te zien. De box staat al beneden en is door de katten al goed ingewijd. Ik ben ook zo benieuwd wat zij er straks allemaal van gaan vinden!

Het gevoel dat Michael en ik er klaar voor zijn, zal ook zeker mee helpen aan mijn positieve gedachtes. We hebben een cursus gedaan, boeken gelezen en samen veel gepraat. Ik geloof er echt in dat wij dit samen aan kunnen en dat we geweldige ouders zullen zijn. Het feit dat zowel hij als mijn ouders me zo goed steunen bij mijn depressieve gevoelens helpt me ook zeker. Ik weet dat als het straks even iets minder gaat, er een heel team van mensen om me heen is om me te helpen.

Kortom; ik ben er klaar voor om dit kleine mannetje dan eindelijk te ontmoeten. Met nog 10 weken op de teller gaat het aftellen beginnen. We can’t wait to meet you little boy <3.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *