zwangerschapsoutfit
Geen categorie

Mijn favoriete zwangerschapsoutfits op een rijtje

Tijdens mijn zwangerschap ben ik al vaak tegen het feit aangelopen dat niet alles mij meer even mooi staat. Van lange wijde truien ben ik nu overgestapt op mooi aansluitende jurkjes, iets wat ik voorheen toch minder snel zou dragen. Ook mijn hoge broeken en croptops heb ik maar even gelaten voor wat het is.

Natuurlijk komt dan de vraag; maar wat moet ik dan nu? Een stijl uitdragen is voor mij toch best belangrijk en ik wil dit dan ook zo dicht mogelijk bij mezelf houden. Iets wat je bij mij in de kast bijvoorbeeld niet snel zult vinden is kleur. Over het algemeen zijn mijn outfits zwart, zwart wit of grijs. Ik vind het fijn om deze ‘kleuren’ te dragen en voel me hier het comfortabelst in.

Ik merk dat ik nu ik zwanger ben ik sneller grijp naar een legging. Er zijn speciale zwangerschapsleggings op de markt die je over je buik heen kunt dragen. Ze zitten erg comfortabel en knellen niet af gedurende de dag. Spijkerbroeken, zelfs de positie spijkerbroek, vind ik absoluut niet prettig zitten. Je zult me dan ook maar zelden hierin vinden!

Naast leggings draag ik ook erg veel lange shirts en jurkjes. Deze zitten aansluitend waardoor ik mijn buikje mooi kan showen. Ook nemen ze het ‘olifant gevoel’ weg. Wanneer ik een los vallend shirt draag krijg ik al snel het gevoel dat ik eruit zie als een opgeblazen olifant. Mijn wijde shirts en truien heb ik dus maar even opgeborgen tot na mijn zwangerschap.
unnamed-2unnamed-1zwart outfit

Op bovenstaande foto’s kun je zien hoe ik probeer om mijn stijl uit te dragen. Zowel voor chique gelegenheden als voor dagelijkse bezigheden heb ik zo een outfit klaar. De dagen die ik thuis op de bank door breng, draag ik vaak een loszittende broek van zachte stof. Hoe verder ik kom in mijn zwangerschap, hoe minder belangrijk ik mijn uiterlijk vindt. Natuurlijk doe ik mijn best om verzorgd voor de dag te komen, maar zonder make-up in een slobberbroek op de bank vind ik ook heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *