Baby kleding hema
Geen categorie

De leukste baby webshops van 2016

Webshops met baby kleding lijken tegenwoordig wel als wortels uit de grond te schieten. Zowel op Facebook als op Google is het aanbod aan baby kleding immens groot, en dit blijft alleen maar groeien. 

Als zwangere vrouw is er natuurlijk niets leukers dan het kopen van baby kleding. Bijkomend voordeel is dat je hier tegenwoordig niet eens meer de deur voor uit hoeft. Het aanbod op internet is groot, voor ieder is er wel wat wils. Misschien zie jij door de bomen het bos wel niet meer? Daarom heb ik de leukste webshops van 2016 op een rijtje gezet.

 • Prenatal; Van alle webshops die er bestaan, is Prenatal misschien wel een van de bekendste. Niet alleen voor baby kleding maar ook voor menig ander baby spul kun je hier terecht. Het fijne van Prenatal is dat ze een zeer groot aanbod hebben met voor ieder wat wils. z_4236580_002
 • Hema; Bij Hema is het aanbod baby kleding sterk gemoderniseerd. Ze gaan steeds meer mee met de trends en dus kun je bij Hema heel leuk voor kleding shoppen. De Hema is tevens geschikt voor ieder budget, wel zo fijn als je iets minder te besteden hebt.
  62-rood-33163001-pdpmain
 • Once upon a pink cloud; Dit is toch wel een van mijn favoriete nieuwe webshops. Via instagram ben ik in aanraking gekomen met deze webshop en ik was op slag verliefd. Hoewel het aanbod op meisjes lijkt te zijn gebaseerd, kun je hier ook voor jongens goed slagen. Een van mijn eerste aankopen voor de kleine man komt van deze webshop!
  c2eda79c43e73b77fd1a5f398ba026d4d49d91ea
 • To the moon and back kids; To the moon and back is nog zo’n website die ik heb leren kennen via instagram. Het is een webshop waar ze voor iedereen wat wils hebben, zowel voor de monochrome trend als voor de mensen die van kleur houden. Tevens hebben zij nu een actie voor Warchild, waarbij er van ieder verkocht kledingstuk 5 euro naar deze organisatie gaat.
  webshop
 • The young rebels; The young rebels is een webshop met stoere, handgemaakte kleding. Ze verkopen voornamelijk zwart witte kleding, wat tegenwoordig een echte trend is! Is jouw kindje een stoere rebel, dan is deze webshop echt wat voor jou.
  a4850edf8d79cfd5a6272c29a72e8ae9d6bfc586
 • Van Pauline; Deze webshop is echt uitermate geschikt voor moeders die van de monochrome trend houden. Van shirts met een geinige print, tot stoere teksten; je kunt hier je geluk niet op! ced65b18fb13f0cdfd31c050a8852b4ff42f7303
 • Believe mode; Believe mode is nog zo’n webshop waarmee ik via via op instagram mee in aanraking ben geraakt. Ook deze webshop maakt de kleding met de hand en is voornamelijk gericht op de monochrome stijl. Naast stoere baby kleding kun je hier ook terecht voor teepee’s en andere leuke spullen voor de baby kamer.
  1224a74d52dcf468d8d89deb2c531eb218bd437b
 • By Jero; By jero is een webshop die ik, alweer, via instagram heb leren kennen (echt instagram is dé plek om leuke webshops tegen te komen). De kleding op deze webshop is stoer met een geinig tintje. Zo zijn er truien en shirts te verkrijgen met een leuke tekst erop, of een stoer broekje.
  got-it-from-mama-shirt-black-longsleeve

Mis jij nog leuke webshops die niet in dit rijtje voorkomen? Laat het me weten in een reactie! 

2 Reacties

 • Nova

  You got tast! Wij zijn het over de meeste shops eens. En inderdaad instagram is THE place. En o zo slecht voor mijn portemonnee..

  Lucky no. 7, Wonderchild Deluxe, Mini Rodini, Mingo, Little Banditz, Ebzo, Make it 3, Cos I Said so, Little Buds en natuurlijk H&M en Zara niet te vergeten!!

  Leuk geschreven girl x

  • sharonsenna

   Ooh jouw account is echt de meest inspirerende qua kleding en inderdaad het is zó slecht voor je portemonnee!
   Ik ga de andere webshops zeker snel bekijken, of m’n vriend daar ook zo blij mee is weet ik nog niet haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *