Pink Cloud
Zwangerschap

My Dairy #2; Er schijnt een roze licht op mijn ietwat grijze wolk

Afgelopen week heb ik, voor mijn doen, op een soort roze wolk geleefd! Ondanks dat ik onwijs druk ben geweest, was het een geweldige week. Het is fijn om te merken dat ik, ondanks mijn grijze wolk, toch nog kan genieten van de kleine dingen.

Op woensdag heb ik eindelijk mijn kinderwagen kunnen ophalen! De kinderwagen hadden we al vrij vroeg in de zwangerschap uitgezocht. Zowel Michael als ik waren op slag verliefd op de Bugaboo Diesel editie. De zoektocht naar een kinderwagen is niet zonder slag of stoot gegaan. Omdat wij wonen in een maisonnette op de eerste verdieping, hebben we een kinderwagen nodig waarbij de reiswieg er gemakkelijk af gaat. Ook moet deze niet te zwaar zijn, gezien het feit ik er vaak alleen de trap mee op moet. De Bugaboo Diesel voldeed aan alle eisen en ziet er ook nog eens onwijs gaaf uit!

Woensdag was dan eindelijk de dag dat ik hem, samen met mijn moeder, mocht ophalen. De kinderwagen, samen met een hoop andere spullen, hebben we van mijn moeder gekregen. Hier kunnen we haar echt niet genoeg voor bedanken en we zijn er ontzettend blij mee. Naast de kinderwagen hebben we ook nog een schattig jasje gekregen, ik ben immers uitgerekend in januari dus die zullen we hard nodig hebben.

Tijdens het shoppen heb ik gemerkt dat ik erg vrolijk en energiek was. Het bezig zijn met de baby maakt me gelukkig. Ik kan niet wachten tot het januari is en ik de kleine man kan rond rijden in zijn stoere kinderwagen. Ook het inrichten van de kinderkamer zorgt voor een roze wolk gevoel. Elke keer dat ik nieuwe kleertjes in de kast hang voel ik een stroom van geluk over me heen gaan. Ik ben dan ook gezegend met een lieve familie die me overstroomt met baby kleertjes.

Bugaboo Cameleon Diesel Kinderwagen Bugaboo naamloos

 

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *