Geen categorie

Echte liefde via tinder, het bestaat en is mij overkomen!

Omdat mijn website nu al een aantal weken bestaat, is het  wel eens tijd om uit te leggen hoe Michael en ik elkaar hebben ontmoet. Dit is beslist geen standaard liefdesverhaal en levert vaak ook een hoop humoristische opmerkingen op.

Michael en ik hebben elkaar leren kennen in juni 2015 via de datingsapp tinder. We waren allebei vrijgezel en, ondanks dat tinder vaak voor andere doeleinde wordt gebruikt, op zoek naar een serieuze relatie. Voordat ik Michael tegen kwam, heb ik een hoop mislukte (sorry guys) tinder dates gehad. De hoop om liefde te vinden op tinder had ik dus al wel een beetje opgegeven.

Totdat ik Michael tegen kwam, zijn foto’s spraken me aan en zodra we in gesprek raakte was er een klik. We hebben allebei dezelfde muzieksmaak en er stond toevallig een festival  op de agenda waar we beide graag heen wilde. Onze eerste date stond vast. Omdat een eerste date op een hardcore festival misschien niet zo romantisch is, besloten we daarvoor toch ook nog maar eens af te spreken. Vanwege zijn werk was het lastig om mij in de avond op te halen en daarna weer thuis te brengen, ik bleef dus maar gelijk slapen. Dood en dood eng natuurlijk en ik was dan ook ontzettend zenuwachtig.

Voor het raam stond ik te wachten tot hij me op zou komen halen, het was op een woensdag rond een uur of zeven. Hij kwam op tijd aan rijden, in een echte pooierbak, afknapper dus. Dit zou ik hem later natuurlijk allemaal vergeven haha! Vanaf het moment dat we bij elkaar waren, wist ik dat Michael het was voor mij. Het klikte, zoals dat in de gesprekken op tinder ook al was. De dag na onze eerste slaapdate, ben ik naar huis gegaan. Ik zou Michael zaterdag weer zien en dan zouden we gezellig met een vriend naar Groundzero gaan.

Die zaterdag ben ik met wat toilet spullen en schone kleding weer naar Blaricum gegaan en eigenlijk ben ik daarna nooit meer weg gegaan. Het klikte zo goed dat ik niet meer weg wou, en Michael was het hier gelukkig mee eens. Binnen 2 maanden hebben we al mijn spullen in Utrecht opgehaald en ben ik officieel bij hem ingetrokken. Natuurlijk heb ik hier erg veel commentaar op gehad, wie gaat er nou bij een gozer van tinder wonen? Ik kan alleen maar zeggen: ik heb mijn gevoel gevolgd en dat laat me bijna nooit in de steek.

Nu 1 jaar later, zijn we de eigenaren van een prachtig huis in Huizen en zwanger van het mooiste jongetje op de wereld. Nogmaals; ik heb mijn gevoel gevolgd en dat heeft me gelukkiger gemaakt dan ooit te voren. Ik kan met heel mijn hart zeggen; ik heb de ware liefde gevonden via Tinder!

huis verkocht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *