Zwangerschap

My dairy #1 Voorbereidingen op een fotoshoot

Afgelopen week hebben wij, Michael en ik, een zwangerschaps fotoshoot gehad bij een vriend van ons. Normaal gesproken worden de meeste zwangerschaps shoots pas rond de 34 weken ingepland. Omdat mijn buik nu al redelijk groot is en ik nu nog vrij mobiel ben, hebben wij besloten om het wat eerder te doen.
img_3410

Voordat de fotoshoot plaats vond, heb ik een aantal voorbereidingen getroffen. In de dagen voor de fotoshoot heb ik erg veel inspiratie opgedaan op Pinterest. Ik heb vooral gekeken naar welke stijl ik mooi vind in de foto’s en welke poses mij aanspraken.

img_3402

Nadat ik genoeg inspiratie had opgedaan, ben ik gaan zoeken naar kledingsetjes die hierbij passen. In mijn inspiratie foto’s kwam duidelijk naar voren dat ik vooral in zwart wit wil gaan werken, hier heb ik dus ook mijn kleding op aangepast.

De dag van de fotoshoot

fotoshoot

Op de dag van mijn fotoshoot heb ik eerst lekker uitgeslapen. Een fotoshoot is vaak toch hard werken, zeker voor een zwangere vrouw. Nadat ik uitgeslapen was, ben ik rustig gaan douchen & heb ik mijn make-up gedaan. Op bovenstaande foto kun je zien hoe ik mijn make-up en haar heb gedaan. Niet te overdreven, ik wil immers als mezelf op de foto.

img_3414 img_3430

 

 

 

 

 

 

 

 

Toen we bij de fotograaf aankwamen, moest de set nog opgebouwd worden. We moesten dus nog even geduldig afwachten. Het blijft toch altijd spannend zo’n fotoshoot. Samen met de fotograaf hebben we de poses en stijl door besproken, het is natuurlijk fijn als hij ook weet hoe of wat. Ik heb prachtige foto’s laten maken van mij en mijn buik alleen, maar ook foto’s samen met Michael. Het is toch iets wat je samen deelt, zo’n zwangerschap, dus hij mocht zeker niet ontbreken in de foto’s.

img_3431

We zijn nu bijna een week verder en ik heb nog niet alle foto’s mogen ontvangen. Ik heb de foto’s wel al, onbewerkt, gezien op de camera en ze zijn echt prachtig geworden! Ik ben ontzettend blij dat we onze eerste zwangerschap zo hebben laten vastleggen op beeld. Nu hebben we professionele foto’s van dit speciale moment die we in huis kunnen ophangen.

Ik kan het dan ook iedereen aanraden om tijdens de zwangerschap een fotoshoot te doen! Wel zou ik wachten tot zo rond de 32 – 35 weken, in deze weken heeft je buik een mooie ronde vorm gekregen. Zo komt deze het mooiste uit op de foto’s, je wilt immers dat je buik het stralend middel punt is.

Heb jij ook een fotoshoot gedaan tijdens je zwangerschap of ben je dat nog van plan? Laat het me weten in een reactie! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *