Geen categorie

Positiekleding: stijlloos of stylish?

positiekleding

Je lievelingsbroek past niet meer, je jasjes kunnen niet meer dicht en zelfs een legging gaat op den duur afknellen. Zie daar de oplossing: positiekleding. Maar of je daar nou zo blij mee moet zijn..

Vanaf het moment dat je zwanger bent, kun je waarschijnlijk niet wachten tot je buikje gaat groeien. Maar dat moment kan nog even uitblijven, terwijl je buik al wat kan uitzetten door opgezette darmen. Je eigen kleding gaat dan al snel oncomfortabel zitten en moet je op zoek naar zwangerschapskleding. En ja, je boobies groeien al snel de pan uit, ook zwangerschapslingerie is daarom geen overbodige luxe.

Voordat je op zoek gaat naar allerlei webshops of winkels, is het misschien verstandig om te kijken welke stijl je wil uitdragen. Zo droeg ik voor mijn zwangerschap allerlei wijde shirts en leggings, maar deze staan mij nu juist helemaal niet meer. Inspiratie voor bepaalde stijlen kun je prima opdoen via Google of Pinterest. Zoek eens op bekende personen en bekijk of er een stijl tussen zit die je aanspreekt.

Als je weet welke stijl bij jou past, kun je gaan speuren op het internet en in winkels. In onderstaande webshops kun je een groot aanbod aan positiekleding vinden.

Zalando  Misschien is dit niet de eerste webshop die in je op komt als je denkt aan    positiekleding. Zalando heeft echter een groot aanbod, ook voor jonge moeders! Het fijne aan deze webshop vind ik, is dat er voor ieder budget wat leuks is te vinden.

Bellyfashion Dit is een webshop met een breed aanbod, van positiekleding tot lingerie en babykleding. Het voordeel hiervan is dat je alles op één website kan kopen en dus minder verzendkosten hoeft te betalen. Tevens hebben zij  veel verschillende stijlen die perfect passen bij jonge moeders. Persoonlijk vind ik bellyfashion wel echt een webshop voor moeders met een groter budget.

H&M Een van de bekendere webshops/winkel waar positiekleding wordt verkocht. In de winkels zul je vaak maar een klein deel van het aanbod vinden, op de webshop daarentegen is het aanbod redelijk groot. Ik vind H&M een perfecte winkel om basic dingen aan te schaffen, om een specifieke stijl uit te dragen vind ik het iets minder geschikt.

Mamalicious Bij uitstek een webshop voor jonge moeders met een wat hoger budget. Als leuke toevoeging verkopen zij een zogenaamde Bump Box  voor 75 euro, waar 3 basic artikelen in zitten die elke zwangere vrouw nodig heeft.

Wanneer je op Google zoekt naar zwangerschapskleding of positiekleding, zullen er nog veel meer webshops naar voren komen. Kijk rustig rond op het web naar sites die je aanspreken en kijk of jouw stijl erbij zit. Ken jij nog andere leuke webshops? Laat het me weten in een reactie!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *